Đang thực hiện

The restaurant has a wooden roof

PHOTOS
      The restaurant has a wooden roof
       
      The vegetarian restaurant with a unique roof covered by flowers and made of wood stretching along the slope of the natural terrain of the pine forest in Da Lat. Da Lat is a city of highland considered to be most romantic in Vietnam. We are always convinced by a familiar but emotional image every time we walk inside the pine forest here at sunset. A fanciful image between rays of sunlight piercing through coniferous trees like a giant mist on vertical trees. We conveyed that image into the interior of a restaurant with large wooden columns and roof saws letting natural light through under the confetti canopy.

      The restaurant has a capacity of 500 seats, including a semi-basement and a floating floor. We use large column modules made of pine wood harvested in the area. The column modules are assembled together to form a large restaurant space bellows, with a modular design that can be easily expanded in the future. At the top of the columnar modules, bougainvillea clusters are planted in large stainless steel sinks containing soil. Below is a restaurant space completely extended to four directions.
       
      Location: Dalat
      Client: Prive
      Competition: 2020
      Project Area: 15000 m2
      Site Area: 10ha
      Type: Hospitality
      Service:Architecture, Interior Design, Sustainable Design
      Satuts:  In Progress

      Principal Architects: VU Van Hai
      Architects | Engineering: VHA Architects



      online newspapers